Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имам надежда за дете : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам надежда за дете


Магда, можеш ли да ми кажеш дали все някога ще имам дете и ако да, какво ще е?
дете зачеванеМного често на електронната поща на гадателката Магда се получват подобни въпроси, като този на М.Д. от София, която въпреки многото опити, които е правила, както и лечението, което е провела, все още не е забременяла. Опитвала е какво ли не… Докато в един момент онова, от което има най-голяма нужда просто изчезва. Младата жена губи надежда, че все някога ще може да има детенце, което да радва нея и съшругът й. Изпада в депресия, отчаянието взима връх и тя дори напуска работа. Следват скандали, проблеми в семейството.

В този труден за нея момент, М. Д. решава да пиеш на гадателката Магда с молба за гадание и съвет. Минава време, Магда отговаря на жената. От последното писмо, разменено между тях минава около година и нещо. Един ден пристига вест от М. Д. че е бременна с така чаканото дете. процедурата ин витро, която е била планувана, се е оказала успешна и тя износва и ражда първия си син, въпреки проблемите в семейството.

Всички роднини се обединяват около радостното събитие за младото семейство и започват да помагат с каквото могат. Така, благодарение на куража и вярата, която гадателката Магда дава на младата жена, едно семейство е щастливо, защото в домът им е дошло така чаканото и желано чедо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.