Имам надежда за дете

Магда, можеш ли да ми кажеш дали все някога ще имам дете и ако да, какво ще е?
дете зачеванеМного често на електронната поща на гадателката Магда се получват подобни въпроси, като този на М.Д. от София, която въпреки многото опити, които е правила, както и лечението, което е провела, все още не е забременяла. Опитвала е какво ли не… Докато в един момент онова, от което има най-голяма нужда просто изчезва. Младата жена губи надежда, че все някога ще може да има детенце, което да радва нея и съшругът й. Изпада в депресия, отчаянието взима връх и тя дори напуска работа. Следват скандали, проблеми в семейството.

В този труден за нея момент, М. Д. решава да пиеш на гадателката Магда с молба за гадание и съвет. Минава време, Магда отговаря на жената. От последното писмо, разменено между тях минава около година и нещо. Един ден пристига вест от М. Д. че е бременна с така чаканото дете. процедурата ин витро, която е била планувана, се е оказала успешна и тя износва и ражда първия си син, въпреки проблемите в семейството.

Всички роднини се обединяват около радостното събитие за младото семейство и започват да помагат с каквото могат. Така, благодарение на куража и вярата, която гадателката Магда дава на младата жена, едно семейство е щастливо, защото в домът им е дошло така чаканото и желано чедо.

Няма коментари

Добавете коментар