13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Гневът ме караше да върша глупости


Аз не успях да се примиря с факта, че той вече е с друга.
гнявС него сме разделени от много време, но аз все още не мога да се примиря с тази загуба. Имам нов приятел, с когото сме в опознавателен период. Не знам дали ще стане нещо между нас. Може би трябва да му дам шанс като изчистя от мислите си и най-вече от сърцето си предишния. Най-странното е, че въпреки лошото, което си причинихме, аз не мога да го мразя. Обиждали сме се, казвали сме си какви ли не думи, но въпреки това той все още остава Номер 1 за мен.

В началото гневът ме караше да правя какви ли не простотии. Чак ме е срам да си спомня, да не говорим да го споделям с вас. Най-умното, което сторих тогава беше да пиша на Магда. Исках да ми направи нещо, магия ли или кой знае какво там, с което да си го върна… Добре, че гадателката имаше малко повече кураж от мен и ми каза истината, такава каквато беше и такава, каквато и аз я усещах. Знаех, че всичко е обречено, но не исках да се примиря. Не исках и не можех. Чувствам, че спокойствието, от което имам нужда малко по малко ме обзема, но не знам докога ще е така. Ще направя всичко възможно да го забравя и да продължа.

Една обсебена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.