13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

На стари години искам единствено спокойствие


Аз съм майка на двама сина. Двамата са такава противоположност, все едно две майки са ги разждали.
майка на двамаМалкият ми е създавал повече проблеми от големия. Колкото луд и палав беше той, брат му е като момиченце – кротък, добър, състрадателен. Повече от всичко обичаше да учи, затова и две висши има сега и отиде да живее и да работи в чужбина.

За брат му не мога да кажа същото. Направо ме е докарвал до отчаяние – то не бяха отсъствия от училище, то не беше проблеми с момичета и приятели. Накрая и с алкохола започна да прекалява. Значи, голямото ми момче е на 31 години, а брат му е на 22. Голяма им е разликата, но какво да се прави.

Магда ми помогна да го окротя малко. Колкото и странно да е, тя ми направи пентакъл, с който му въздействаше по някакъв начин. Може и внушение да е, може да си мисля само така, но истината е, че откакто залепих пентакъла под леглото му, той стана друг човек. Не че преди е прекалявал много с алкохола, пиел е като всеки млад човек, но аз сама ги гледам и се притеснявам да не се случи нещо. Иначе съм доволна. Поуспокоих се малко.

Марийка Димитрова от Асеновград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.