ср. май 27th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Обичам го, но той все още живее със спомена за първата любовАз имам връзка и съм притеснена. Въпреки, че получих моментно успокоение, аз все още не мога да се отпусна съвсем.
фейсбук

Мъжът, с когото съм, е страхотен. За по-добър не бих могла и да си мечтая. Проблемът е в мен. Аз съм много любопитна и ревнива. Търся и намирам начин да му проверявам телефона, Facebook, всичко останало, което той е използвал като социални медии.

Така разбрах, че той все още е в контакт с голямата си любов, която вече е омъжена за друг, но това няма никакво значение. Аз видях техни разговори, нищо особено, нямаше никакви обяснения любовни или каквото и да е, но беше по-различно от начина, по който той разговаря с мен.

И след това стана страшно! Аз направо откачих. Искам да знам какво си казват един на друг, искам да прочета техните разговори, аз се мразя за това, че толкова любопитна, но аз не мога да си помогна!

Страхувам се да не го отблъсна! Той е бил близо 9 години с тази жена и… Аз все си мисля, че може да ме зареже заради нея, въпреки, че Магда ми каза, че няма такова нещо, че всичко е наред и ще продължи да бъде наред. Аз не мога да се отпусна и това е.

Надявам се с времето това да мине и да ми олекне.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.