18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Искам да съм слаба

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Мисля, че ако съм слаба и повече хора ще ме обичат, а не като сега да ме съжаляват само и да излизат с мен, защото няма с кой друг.
търся щастие

Аз постоянно чувам да казват, че не съм дебела, че съм закръглена и така нататък, но аз си знам. Дебела съм. Имам много месо по костите. Знам, че ще дойде момент, в който някой ще ме заобича заради това, което съм, но не искам да живея и да свиквам с тази мисъл. Колкото и успокоително да звучи онова, което гадателката Магда ми предрече, аз искам да отслабна. Пробвала ли съм какво ли не, и вече наистина се надявам само на чудо.

Аз не винаги съм била така дебела. Напълнях след като последното ми гадже ме изостави. Не знам защо се случи, нещо не успяхме да се разберем и аз започнах да търся вината в себе си. Аз исках само да сме като другите хора и нищо да не ни липсва. Заради това аз работех н 2 места, да може да ходим насам-натам и да ни е хубаво. Сега той е с друга и изобщо не се сеща за мен. Това ме накара още повече да надебелея, защото не правех нищо друго, освен да ям.

Не правете като мен, защото няма смисъл да се съсипвате заради един мъж.

Жана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.