16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Заради една магия загубих любовта си

анорексия


Никога не правете тази грешка да се опитвате да връщате някой, който си е тръгнал, с магия.
магияАз бях отчаяна и затова реших да действам по този начин, без да помисля за последиците. С моя приятел бяхме заедно цели 7 години. Това бяха години на безоблачно щастие. През последната година обаче той много се промени. Започна да страни от мен, да ме избягва и малко след това разбрах, че си има друга. Той ми го каза и същата вечер аз направих опит за самоубийство. Признавам, че беше само опит, защото исках да го сплаша. Стана по-лошо. Дори не успяхме да запазим добри взаимоотношения.

Аз започнах да търся начин да си го върна. Първо се опитах да говоря с него, но той отказа всякакви разговори. Само ме помоли да не правя повече глупости, каза че връзката ни така и так била изчерпана и приключила. И от там нататък се почна едно нескончаемо мълчание. Аз започнах да ходя по врачки, да разпитвам, да пробвам всичко, което ми кажат. Накрая поръчах и магия на една, дадох й 2000 лева.

Това беше нещото, което провали живота ми. Почна се лош късмет и добре, че Магда беше достатъчно честна да ми каже, че магията не може да развали, но може да ми направи пентакъл, който да ме защитава. Вече много съжалявам за всичко, но е късно. Затова ви казвам, че не е хубаво да се занимавате с магии и други глупости.

Ф. А.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.