05.12.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Недоверието на хората ме натъжава


И специално това на мъжете. Имам чувството, че колкото по-разтропана е една жена, толкова по-добре.
недовериеМен майка ми ме е възпитала да съм само с този, към когото имам някакви чувства. Никога не съм била с мъже за една нощ, няма и да бъда, само и само някой да ме хареса, защото съм много отворена. Аз съм такава, каквато съм, и ако някой не ме харесва, то по-добре да си тръгне. Мнозина направиха точно така, мислейки се, че като ме изоставят, ще страдам. Ми не, няма да страдам. Страдах само за един, но явно там нещата е трябвало да стоят по този начин. Не искам никой да си мисли каквото и да е за мен, аз обичах и все още обичам този човек. Изборът да си тръгне е негов. Нито съм го обидила по някакъв начин, нито нищо. Знам, че един ден ще си дойде и ще ми се извини. Знам, че каквото и да стане, ние ще сме заедно, защото такава любов като нашата няма никъде.

А през това време недоверието на хората все так ще ме разочарова. Няма да го взимам толкова навътре, каквото и да стане. Няма и да се променя, само защото на някой не му харесва това, което съм. Имам уверението на Магда, че ще получа такава любов, каквато искам, останалото зависи от мен.

Фани

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.