19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-много от всичко исках да бъда щастлива!


Аз не съм искала от живота кой знае колко, още по-малко съм получила, но винаги съм се старала да давам повече, отколкото получавам.
щастиеИмам деца, мъж – нямам, но това никога не ми е липсвало. Разбрах бързо, че между нас нещата няма да се получат и вместо да правим драми и да стресираме децата, разделихме се още докато те бяха малки. Той се сети за тях чак като поотраснаха. Не му се сърдя, трябваше много да работя и да ангажирам цялото си време, но пък резултатите определено си заслужаваха.

Сега пак съм сама, въпреки че децата ми вече отраснаха и си намериха място в живота. Странното е, че пак не съжалявам – имам чудесни приятели. Винаги съм гледала от светлата страна на живота. Не съм се предавала, дори и до гадателката се допитах просто ей така, пак заради тях. Исках да знам как и дали ще се устроят в живота, за собствено успокоение. Човек понякога има нужда да чуе разни хубави неща, да се поуспокои и по-уверено да тръгне напред.

При мен нещата се очертават такива, каквито винаги са били. Не че не ми се искаше да срещна някой, да се обикнем и да живеем спокойно. Кой знае, може и това да стане. Важното е, че в момента няма нищо лошо на хоризонта и аз мога спокойно и уверено да продължа напред.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.