25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Оправих отношенията със сина си


Всяка майка иска най-доброто за децата си, но някой път децата не могат да разберат, че това е добро за тях и се получават конфликти.
син семейство

Аз имам син на 25 години. Родих млада, млада бях, когато го отгледах. Сега той порасна и не се разбирам толкова добре, колкото преди. И всичко е заради неговите приятели. Те му се бъркат в живота, влияят му, той се води по акъла им и не прави нищо, без да има тяхното одобрение. Не че са лоши деца, но живеят малко 5 за 4. Вече не са ученици, станаха студенти, а акълът им още е детски. Както и да, аз на техните години вече гледах дете, не че всички трябва да са като мен, но малко повече отговорност е необходима.

Та това ми беше проблема, заради който писах на Магда. Тежеше ми, че единствения близък човек малко се е дистанцирал от мен, но може би така е трябвало, за да се изчистят някои недоразумения. Поне ми станаха ясни някои неща. Сега се разбираме по-добре, защото седнахме да поговорим. Така някак по-олеква на душата.

Иначе аз редовно си пиша писма на Магда. Искам съвети, питам я за разни неща, консултирам се и досега не е е сгрешила нито веднъж. Каквото е казала, всичко е станало и сега използвам повода да й благодаря и да кажа, че има смисъл от подобни неща. Човек трябва да знае поне какво се очаква да се случи, за да малко о малко подготвен.

Невена Григорова, на 46 години, от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.