25.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тя се върна при мен

Не искам да съм отчаяна и обезверена!

Не искам да съм отчаяна и обезверена!


Не съм от хората, които разделят работата на женска и мъжка. И с гледачките е така. Някои ще кажат, че това не е мъжка работа, но аз не виждам нищо лошо.
момчил Сега даже не ми е и неудобно така да споделя онова, което ме вълнува и което ме накара да пиша на Магда. Имам приятелка, която беше много своенравна. Често се карахме и спорихме за разни неща. Стигали сме дори до бой, като в повечето случаи тя ми е посягала. Аз не съм такъв човек. Много я обичам и тя е всичко за мен.

В началото аз не бях много обърнат към нея, защото не виждах какво момиче е и не се държах много нормално. Това малко я отблъсна. После си сменихме местата и така като на виенско колело я карахме – долу, горе, долу горе. Така е с истинската любов.

Последният ни скандал ме върна много назад и си казах, че не бива да допускам тази грешка отново. Може да не съм най-идеалния човек, както и тя си има своите недостатъци, но по-важното е, че изгладихме различията и продължаваме напред. Това е, което и двамата искаме. Спокойна връзка и щастие. А един ден, ако е рекъл Господ, може и да станем семейство.

Момчил Колев от Смолян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.