Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Как искам щастието да не ме подмине този път : Магда: ясновидство, хороскопи
12.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Как искам щастието да не ме подмине този път


Винаги съм давала много от себе си, опитвала съм се да правя така, че другите да са добре, а не аз. Държах се така, както се е очаквало, а не както аз съм искала.
щастиеИ в интерес на истината съм се чувствала добре така. Имах време, през което си мислех, че всичко ще се нареди и че мие необходимо още малко търпение. И аз търпях, търпях и чаках. Не се оплаквам, но все си мисля, че за онова, което съм дала ще е добре да получа и аз малко щастие..

На 33 години ми се ще и аз да имам семейство, деца, нещо свое, нещо за което да се грижа и някой, на когото ще му пука за мен. Не че се оплаквам, но никой от приятелите, които съм имала не беше особено привързан към мен. Последните двама дори ми изневеряваха, и то съвсем открито.

Сега има нов човек до мен. Любовта ни е в началото и ще изчакам да видя какво ще се случи. Гадателката Магда видя тази връзка в гаданието, което я помолих да ми направи. И аз, колкото и да не вярвах, вече изживявам първите мигове на щастието. Надявам се и вярвам, че този път нещата ще се получат. Имам това вътрешно усещане, а и друго си е, когато сърцето усеща любовта, за която Мафда ми писа.

Мария от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.