07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той беше най-голямата ми любов


Не мога да го забравя нито за миг и постоянно мисля за него, нищо, че вече не сме заедно.
голяма любовНа 40 години разбрах какво значи да бъдеш обичан и да обичаш истински. И тази любов не беше много дълга, нито пък кой знае колко възможна, но аз съм щастлива, че все пак е изживях. Подозирах онова, което и Магда ми каза, затова с много мъка и много трудно и двамата решихме да сложим точка на нашата история. Той е женен и за съжаление не може да се разведе с жена си, тъй като детенцето им има увреждания и той трябва да се грижи за нея и за детето. Колкото и да е, любовта си е любов, а грижата е задължителна в този случай. Каквато и да съм, аз не съм чак толкова безсърдечна. Пак добре, че успях да изживея всичко това. На мен ми е достатъчно и мисля, че няма нужда да градя щастието си върху чуждо нещастие. Аз самата също съм отгледала детето си сама, така че ми е ясно за какво става дума.

Освен това, Магда каза, че дори и да бъдем заедно, няма да сме щастливи и така ни е писано. Има такива любови – невъзможни, и повечето са все красиви. Не знам защо така се получава, явно така ни е писано.

Моника от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.