Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Да намериш помощ от точния човек : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Да намериш помощ от точния човек


Живеем в свят на очевидности, но той не изключва вярата ни в Бог, в свръхестествени сили или просто в някакви сили. Животът понякога ни напомня за тъмната и неразгаданата си страна. Обърква се или напълно се обезсмисля. Уповаваме се на Бог, но търсим обяснение и спасение от хора като нас, но със свръхестествена дарба. Но винаги ли попадаме на призваните сред тях?

Аз досега сигурно не намерих такъв, щом след черна серия от нещастия в семейството ми, не само не разреших недвусмислено житейските си проблеми, но се изправих пред най-голямото изпитание за една майка. Да гледам как непълнолетният ми син заживя в кошмара на нелепи и фатални обстоятелства. Заболя от рядка кръвна болест, а в резултат на шок от смъртта на познато момиче (пред очите му), изпадна в депресия. Стигна се дотам, че започна да говори за самоубийство.

Чрез познати се свързахме с няколко нашумели екстрасенси, но техните действия имаха обратен ефект. Само споменаването на възможността да продължаваме да търсим подобна помощ, го дразнеше и обезсърчаваше, а междувременно ситуацията се усложни. Вече не ходех на работа и стоях вкъщи да овладявам всяка нова криза или да предотвратявам най-лошото.

Интуицията ми ме наведе на мисълта за точния човек, способен да помогне в конкретната ситуация. Интересувах се без знанието на сина си, който нямаше сили да понесе още едно разочарование. Спрях се на Магда, която даде напътствия за действия, извършващи се без знанието на Веселин (сина ми). Съветите й имаха съвсем човешка цена, а това беше важно, тъй като досега изразходвахме доста пари.

Скоро депресията започна да отшумява. Остана известен страх да не се върне отново в живота му, но това (според думите на спасителката му) е признак на възстановено душевно здраве, тъй като проявява инстинкт за самосъхранение.

Огромни благодарности, Магда! Пожелавам моя късмет и на другите в беда.

Мариана Господинова, 45г., Перник

1 thought on “Да намериш помощ от точния човек

  1. kato razgledah
    za depresiyata
    sicuvstvah im
    i az imam mnogo losi spomeni ot tazi bolest

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.