20.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не ми върви с жените, все на лоши попадам!


Много се колебах дали да пиша тук и да споделя моята история, защото гледам, че само жени пишат тук и тук-там да има някой мъж. Сега съм по-спокоен, обаче преди бях направо кълбо от нерви.
лоши жениАз иначе се казвам Наско и съм от София. На 48 години съм, разведен, с един син и една дъщеря. Работя като охрана в една банка, а вечер ходя да пазя един друг обект. Трудолюбив съм, ама и аз като всеки човек си имам недостатъци. Най-вее обичам да пътувам. Всяка свободна минута и ден гледам да съм някъде извън София. Това, според моите жени и приятелки, е голям недостатък. Не съм им отделял достатъчно време и внимание. Ами аз на всички съм им казвал да идват с мен. Ама те не искат. Дойдат един-два пъти и се откажат. После, скъпо ми било хобито. Ми не съм ги ощетил с нищо. Става въпрос за това, че аз като ходя сред природата обичам да ловя риба. Не мога да ги разбера тези жени, честно.

Гадателката Магда ми каза, че няма да остана сам. Ще се появи някаква жена, скромна и разбрана, но не знам кога ще е това. Да видим, че нещо съм се отчаял. Сигурно щяха повече да ме обичат и почитат, ако бях някакъвалкохолик, а аз какво толкова съм направил, не мога да разбера.

Герган Москов от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.