04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не мога без цигари и това ми съсипва здравето


Заради цигарите и приятел не мога да си хвана. Сама съм вече 2 години. Добре че е моя Гогич, кученцето ми, да ми прави компания.
цигариНа 46 години е трудно вече. Не знам къде ще му излезе края и какво ще се случи, но вече не издържам така. Самотата ме съсипваше, затова писах на Магда да направи нещо, нещо да ми каже, за да знам докога ще продължава този карък с мъжете. Ако имам един приятел, който да е в добро и лошо с мен, няма да пуша толкова много, даже изобщо няма да пуша. Но самотата ме съсипва, кара ме да се чувствам зле и така си запълвам времето.

Много се надявам пентакъла на Магда да проработи и най-накрая да ми се случи щастието да имам сериозен мъж до себе си. Аз не съм претенциозна, но ще е добре да е свестен, да ме уважава и да ме обича. Аз ще се грижа за него и ще си бъдем дружина. Аз нямам много недостатъци,а пушенето го остава веднага.

Иначе Магда е душа човек. От половин дума разбира и прави всичко за такива като мен. Аз малко се посъвзех след нейното писмо и сега гледам малко по-ведро на живота. Само да не бяха тия пусти цигари…

Росица от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.