Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Късметът просто избяга от мен : Магда: ясновидство, хороскопи
13.06.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Късметът просто избяга от мен


Така се случи, че ме сполетяха много нещастия наведнъж и аз съвсем се отчаях. Останах без работа, любимото момиче си тръгна от мен, защото нямах пари и по цял ден стоях в нас, а накрая за капак ми откраднаха и колелото.

лош късметВсичко друго мога да преживея, но раздялата с нея много трудно я превъзмогнах. Да ме зареже за такава глупост. Не знам, светът върви все по- към лошо и това е. Искам да се отърся от всичката лошотоя,. но май няма как да стане.

Ще кажете защо момче се занимава с гадателки и други такива. Ами то не пита като дойде. И ние души носим, нищо че ни мислите за много коравосърдечни.

Магда беше изключително мила да ми отговори на всички въпроси. Даде ми сили така да се кажа, да продължа напред. Няма да страдам вечно, се надявам късмета да не ме оставя и да се обърне в моя полза вече, защото то не може само лошо, трябва и нещо хубаво да се случи.

Сега съм се поуспокоил малко и даже работя. Не редовно, но си намерих добре платена работа и взимам пари, не е като да стоя гладен.

Животът продължава, това е. Имам сили и трябва да се преборя, а и надеждата вече е с мен. Остава само любовта да срещна и всичко ще е наред.

Милчо

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.