Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Най-сетне имам рожбата, която толкова много исках! : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-сетне имам рожбата, която толкова много исках!


Искам да запазя анонимност, въпреки хубавите новини, които имам.
чакам бебена 38 години съм и вече мога да се похваля с първата ми рожба, която беше много чакана. Съпругът ми беше постоянно до мен, подкрепяше ме и ми помагаше. Минахме през всички етапи, за които може да се сетите – инвитро, изследвания, акупунктура. Всичко, което можеше да се направи, ние го направихме. Вече се замисляхме за осиновява не, когато реших да пиша на Магда.

Искам да бъда разбрана правилно. Аз съвсем не смятам, че Магда е направила нещо и съм заченала, нещо различно от онова, което лекарите са направили. Не, аз просто се отпуснах след онова, което тя ми каза. Магда успя по някакъв начин да ме накара да се отпусна, да повярвам ли – не знам. В един момент просто престанах да мисля за бебето и то се появи. Да кажа, че съм щастлива ще е малко.

Ще изпълня онова, което бях обещала пред себе си и на Магда. Нека само малко да порасне бебето и ще стана приемен родител. Ще върна доброто, което ми беше сторено като дам на една самотна, изоставена душица обич и разбиране.

Една майка от Стара Загора

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.