18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Така и не чух „Обичам те!“

анорексия


Имах една връзка с един мъж, за която искам да разкажа с надеждата, че след като излезе всичко от мен, аз ще се почувствам свободна. Не знам дали ще ми стане по-леко, но със сигурност все още не съм изгубила надежда.
самотаС този човек бяхме заедно една година, като за тази една година се разделихме веднъж. Не че беше нещо особено, но аз го обичам, не знам защо. Не че е направил или казал нещо, но аз просто го обичам и заради тази любов писах на Магда, но се оказа, че всичко ще е напразно. Той си има друга и аз знам за нея, още от самото начало. И, както Магда каза, той предпочете нея. Постоянно са заедно, виждам ги, защото сме в един град, а градчето не е голямо. А пък аз се надявах, че раздялата ни е само временна. Колкото и да ми е неприятно, Магда позна, а аз се надявах да е поредната, която няма да познае. Сега, пет месеца след като научих истината, аз пиша с огромна мъка, че гадателката Магда позна, че той ще избере нея, нищо, че аз направих и невъзможното. Боли ме, но ще трябва да продължа напред. Ще приема предизвикателството на живота и известно време няма да правя нищо друго, освен да мисля за себе си, а не за другите.

Една самотна душа

1 thought on “Така и не чух „Обичам те!“

  1. kajetemi dzli lyubovnikatmi huseyin stese virne otnovo pri men na skoro

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.