Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Намерих любовта, благодарение на Магда : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих любовта, благодарение на Магда


Здравейте! Пише едно лудо влюбено момиче, което след дълго търсене и дни прекарани в жестоки дерзания, вече е открило своето щастие.
любовДължа всичко това на гадателката Магда и с ръка на сърцето мога да кажа, че без нея животът ми нямаше да е същия. Дълго време се лутах в живота си в търсене на правилния мъж, излизах с различни момчета, вярвах на различни илюзии. Като всяко момиче и аз бях обсебена от идеята да се видя в булчинска рокля и да изживея своя миг на щастие. Но най-вече копнеех да намеря правилния човек, който да ми е опора. Когато някой влезеше в живота ми, сляпо вярвах, че Той е човека и се хващах за него, като удавник за сламка. Явно усетили моята уязвимост, мъжете обръщаха нещата в своя полза, като ме използваха, я за да задоволят някой друг нагон, я заради финансовото ми състояние. Но след като прекратих поредната трагична връзка, реших да сложа черта на случайните опити и си наложих да мисля, че този който е предназначен за мен, сам ще дойде. Но къде бе той?Така и не идваше, а моята надежда с всеки изминал ден се изпаряваше и смаляваше. Бях се превърнала в сянка, подобие на самата мен. Но поне имах приятелка на чието рамо можех да поплача.

Виждах, че и е тъжно за мен, затова не се учудих, когато ми препоръча да се консултирам с гадателката Магда. Свързах се с нея и след като и споделих всичките си неволи, тя ми каза как да постъпя, рече ми , че човека когото чакам е съвсем близо, но аз не го виждам. Оказа се, че става въпрос за моя съсед, Иван, който постоянно правеше мили жестове за мен. Започнах да гледам на него с други очи, като по магия. И ето ни днес, едно щастливо семейство, благодарение на Магда. Искрени благодарности!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.