18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нищо не ми повлия така силно, както прошката


Много удари и злощастия са се случвали в живота ми, но аз съм намирала сили и съм продължавала.
здраве
Най-много предателства съм имала от близки хора, роднини и такива, които никога не съм предполагала, че ще постъпят така с мен. Животът ми е бил гаден, но съм намирала сили да продължа. Последното нещо, което ми се случи беше предателството на моя любим, който ми изневери и ме лъжеше в продължение на много дълго време. Не знам как се възстанових от това, но единственото нещо, което ми помогна да се съвзема беше прошката и пентакъла на Магда.

На Магда писах след като стана ясно, че нещо в нашата връзка не е наред. Аз даже не можах да предположа и когато една вечер седнах и поговорих с него, той всичко си призна. Било е само въпрос на време да ми каже, за да ме напусне. Радвам се, че Магда ми помогна да го изпреваря, така си запазих малко самочувствието и самоуважението. Аз съм на възраст, на която чувствам, че трябва да направя нещо с живота си, а не само да вярвам на празни приказки и обещания, които никога не се изпълняват.

Сега продължавам напред. Опитвам се да не го мисля и да имам малко повече вяра в хората, защото така, както стана, все си мисля, че повечето мъже са като него, а не е точно така. Благодаря на Магда за това, че ми отговори бързо и ми каза цялата истина.

Соня от Русе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.