16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях обезсилена от обидите на хората!


Говореха по мой адрес без да има защо. Не знам завиждаха ли ми или се дразнеха, но е факт, че това много ме уморяваше. Искам да имам нормални взаимоотношения с хората, а не да се карам и разправям за глупости. Няма да ви обяснявам колко уж приятели си заминаха така.
обидаПо повод на Магда искам да кажа, че тя ми даде съвет как да уравновеся тези емоции, защото аз се чувствах много наранена от тяхното предателство. Искам освен това да кажа и за пентакъла, който не е излезнал вече трети месец от портмонето ми. Тази жена направи наистина невероятни неща за мен и аз съм много щастлива от това, че мога да продължа напред без да се натъжавам от миналото.

Знам, че за някои това няма да е кой знае какво, но за мен е много. Аз работя постоянно с хора и взаимоотношенията са много важни. Магда ми помогна да прозра истината, да видя нещата такива, каквито са, да не тая мъка и понякога злоба в сърцето си. Знам, че живота продължава, но ми се иска да не ме нараняват повече, както и аз да не наранявам никого. Затова ви казвам, че за мен отношенията бяха много важни и си остават важни.

Все пак никой не може да живее сам, а и не трябва да прекарваме живота си в страх и самота от другите.

Мими

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.