04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Намерих най-прекрасния мъж на света!


Здравей, лельо Магде! Пиша ти година и нещо след последния път, когато се наложи да се възползвам от услугите ти.
МашаТогава бях в едно много объркано състояние. Точно се бях разделила с предишния ми приятел. Тогава не знаех, че ще срещна най-страхотния мъж на света, с когото съм вече една година. Не знам дали си спомняш, но тогава ти ми каза, че ще го срещна и ми изпрати да направя един ритуал за пречистване. Успях някак да да се справя със самотата и това също много ми помогна, особено начина , по който започнах да възприемам себе си. Разбрах колко е важно да мисля положително и да възприемам себе си положително.

Сега с моя приятел се готвим да живеем заедно, защото той ще трябва да замине за София, за да почне работа там. Аз смятам да го последвам, защото той много настоява. Малко ми е странно, защото 27 години съм живяла все при родителите си и не мога да ги оставя, затова сега се подготвям за тази промяна, а и тях ги подготвям, защото не сме се разделяли досега. Знам, че е за хубаво и съм сигурна, че всичко ще бъде идеално там. Мога лесно да си намеря работа, а и той също ще работи. Ще си помагаме и ще се разбираме. Много съм доволна и ти благодаря за добрите неща, които ми каза и ме накара да направя.

Маша от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.