07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Съмненията ми се потвърдиха!


От много време съм подозрителна по отношение на приятеля ми, но едва наскоро съмненията, а и онова, което магда ми каза, се потвърдиха.
СашкаКазвам се Сашка Апостолова и съм на 41 години. Разведена съм. Сега вече нямам и приятел, защото се разделихме. Той ми изневеряваше. Аз го подозирах, но отказвах да повярвам. В крайна сметка го проследих, проверих му фейсбука, защото го беше оставил отворен и така всичко излезе наяве. Когато го попитах той дори не се опита да отрече. Много ми е тежко, защото възлагах големи надежди на тази връзка, а й вече съм на възраст, на която по-трудно се случват нещата с любовта, доверие нямам вече на никой.

Преди време, когато уж всичко между нас беше наред и аз не знаех за тази изневяра, писах на Магда, за да ми каже как ще се развие нашата връзка и дали има някакъв шанс да се съберем. Тогава тя ми каза, че ще се разделим заради друга жена. Аз отказах да повярвам. Но когато проверих и видях за какво става дума, когато научих, че те са ме лъгали зад гърба ми цели 4 месеца и че всичко между нас е било една голяма лъжа и че той само ме е използвал, тогава вече се сетих за писмото на Магда и за нейното гадание. направо нямам думи. Ако бях направила онова, което Магда ми каза, щях да си спестя една голяма агония. Но сега пак съм по-спокойна, защото сложих край на една голяма лъжа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.