Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имам една мечта : Магда: ясновидство, хороскопи
30.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам една мечта


Много искам да имам още едно детенце.
МагдаленаАз вече имам едно, но го родих трудно и лекарите ми казаха, че няма да имам второ и като че ли това направи желанието ми за второ дете още по-силно. Знам, че медицината напредва с всеки ден, чувала съм и за случаи, в които ей така казват, че няма да има второ, а то се ражда. По-лошото при мен е, че се разделих с мъжа ми. Той ме напусна заради друга жена.

Честно казано аз изобщо не мисля за това и изобщо не ми пука, че ме изостави. Не му се сърдя и не го обвинявам. Колкото и откачено да е, аз искам от него да имам още едно дете. С тази работа и с грижите за малкия нямам никакво време за личен живот. Знам, че звучи лудо, но аз съм такава – моногамна. Той ми беше първия, и не мога да си представя как ще бъда с някой друг.

От Магда разбрах, че мечтата няма да ми се сбъдне. Не мога да й се сърдя. В крайна сметка така ми е било писано, но аз не преставам да се надявам.

Искам да благодаря на Магда, че беше честна с мен и ми каза истината, а не използва желанието ми така, както направиха някои други.

Магдалена от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.