25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не проумявам как хората може да са толкова жестоки!


Пиша от името на една моя съученичка, която беше писала до Магда, но желае да остане анонимна и въпреки това повече хора да научат историята й. Аз се казвам Станислав и съм в 12 клас. Занимавам се с фотография и участвам в театрален кръжок. Иначе учим в хуманитарна гимназия.
СтаниславМоята съученичка и приятелка имаше проблем с едни момичета от нашия клас. Те я тормозят още от началото. Не разбирам защо го правят. Тя е добро и скромно момиче. На всеки гледа да помогне, никого не е обидила. А те й хвърляха чантата, учебниците й гориха, резаха й косата. Ужас някакъв. Не разбирам защо хората са толкова жестоки.

В крайна сметка тя писа тук на Магда, ако може да й направи един талисман, който да я защитава. Честно казано, аз като чух, се изсмях. Не вярвах, че някакъв талисман може да направи подобно нещо. Не знам точно какво са си говорили с гадателката, обаче бях свидетел на промяната, която настъпи в отношението на тези момичета към моята приятелка. Не съм очаквал подобно нещо, наистина. Аз достатъчно съм чел и съм гледал по въпроса. Това да не е Хари Потър случайно.

Случилото ме накара да си преосмисля и да пиша тук, за да разберат повече хора, че такива неща все пак се случват. На мен още ми е странно, но хубавото е, че за приятелката ми нещата се оправиха.

Станислав

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.