25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Приятелка ми вгорчи живота


Здравейте, искам да благодаря на гадателката Магда за онова, което направи за мен и семейството ми. Благодарение на нейното гадание успях да се отърва от човек, който почти денонощно облъчваше мен и моите близки.
МарияКазвам се Мария Влахова и съм на 38 години. Семейна съм от 18 години. Никога не съм имала опроблеми със съпруга си или децата. Но през последните 2-3 години животът ми стана малко объркан. Появиха се скандали, недоразумения, избухвах без причина. Изобщо – малък хаос. Оказа се, че приятелка злонамерено ми е вредила. тя се разведе наскоро и от завист е решила да отрови семейното ми щастие. Чак след отговора на Магда се върнах назад и видях какво действително е станало. Всички скандали между мен и мъжът ми или между мен и децата са възниквали когато тя е идвала у нас. След това започнах да търся и намерих у нас различни предмети и едни странни торбички, които бяха пъхнати зад портмантото.

Всичко изчистих. Напръсках къщата със светена вода, сложих и кристална сол. Казах й, че не желая повече да идва у нас. изтърпях един скандал, но мирът и спокойствието се върнаха в дома ми.

Сега обстановката в къщи е мирна и кротка. Няма скандали, няма недоразумения. Пак добре се разбираме всички и сме едно задружно семейство, каквото бяхме преди.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.