04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

И след най-трудните моменти изгрява слънце


Аз съм един изстрадал мъж, който търсеше успокоение за неволите си.
слънце след буряИмам син, който се беше пристрастил към някакви хапчета и това много ме тревожеше. Сега ходим на терапия и виждам промяната в него. За да се случи всичко това огромна помощ ми оказа Магда. Тя ме насочи към този начин на лечение, каза ми че с химии няма да се оправи момчето ми, че трябва да прекарва повече време сред природата и да е далеч от града. Така щял да намери спокойствие да тръгне по верния път.

Магда се оказа много права, защото преди около година се преместихме в едно село, което е близо до Пловдив. Живеем в последната къща, почти до планината. Селото е добре населено, даже много повече, отколкото съм очаквал. Има ред, има спокойствие и най-вече бързо се стига до града.

Синът ми продължава да ходи на тези събирания. Оттам много пътуват, водят ги по екскурзии. Преместването му се отрази повече от добре и аз съм много щастлив, че Магда се оказа толкова добър и точен човек, защото с едно писмо намери решение, което аз съм търсил от много лекари и други врачки и гадателки. Като се върне от училище синът ми си гледа зеленчуци в двора. Грижи се за тях и се е амбицирал да ги продава. С парите щял да си купи малка бензинова орачка, с която да обработва по-лесно земята.

Животът ни се промени към по-добро, откакто се преместихме и аз съм много благодарен на Магда.

А.В.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.