18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да открия правилния лекар за дъщеря ми


Аз се казвам Радка и съм от Силистра. Сега със семейството ми сме в София, където сме тук заради дъщеря ми.
РадкаМоята дъщеря е на 14 години и има заболяване на сърцето. От много време ходим по лекари. Състоянието й ту се подобрява, ту се влошава. Истината е, че накрая се разбра какво й е, но й бяха поставени две различни диагнози от двама различни лекари.

Попитах Магда къде е истината. На кой да вярвам? Беше ми много трудно през всичките тези години. Не искам детето ми да страда. Искам да е здрава, за да може да е като всички останали момичета на нейната възраст, а не само по изследвания да ходим и лекарства да пием. Поне като го прави, да има някаква полза.

И двамата лекари са известни и аз в никакъв случай не обвинявам никой в грешка. Нито един от тях не е навредил по някакъв начин на дъщеря ми, даже напротив. Първият лекар, който постави едната диагноза, ни изпрати при втория, който откри от какво всъщност страда Яна. Сега тя се лекува, вече не е в болница. Даже няма да има нужда от операция, но в онзи толкова важен момент единствено Магда ми показа верният път и ме успокои да не се притеснявам за детето си.

Много съм й благодарна и искам повече хора да научат за нейните дарби.

Радка Владимирова от Силистра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.