чт. окт. 29th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Искам да избягам от него!Много ми е сложно и объркано. Искам да избягам от единствения човек, когото съм обичала и обичам истински.
любов
Не искам да сме заедно. Той е женен. вече е женен, но когато се случваха нещата между нас, не беше. Разделихме се и той тогава се ожени. След време започна да ме търси отново. Аз не устоях. И сега ми е все по-трудно, въпреки, че нито го търся, нито му се обаждам – нищо. Ако той реши, обажда се, вижда ме се. Откакто разбрах, че е женен, се виждаме само навън. На кафе и за малко. С ръка на сърцето си признавам, че не съм правила секс с него, откакто знам, че има семейство. Аз не съм такъв човек.

Но понякога просто не издържам. Причината, поради която се разделихме е много тривиална. Той ме обвини, че съм му изневерила. Не беше така, разбира се. После разбра, но беше късно. Вече беше с новата си жена. Много е сложно за обяснение.

Колкото и странно да ви се стори, аз писах на Магда с желание, ако може, да направи така, че да ни раздели, да не сме заедно и никой от нас да не мисли за другия. Магда отказа. Каза, че не разделяла хора и че това не било естествено. Аз я разбирам. И макар да не се случи това, което исках, Магда ми каза много интересни нща за мен и за моя живот.

Мима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.