06.12.2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми помогна да си намеря жена


Здравейте, Магда! Пише ви Христо от Пловдив! Преди време ви бях писал с един въпрос и вие ми дадохте най-точния отговор.
ХристоИмах колебания относно една жена в моя живот. Не знае накъде и как ще продължи връзката ни. Сега съм с нея и много съм ви благодарен за точната оценка. Всичко между нас е повече от добре. Не сме мислили за брак, но вече живеем заедно. Това са едни четири месеца, през които аз разбрах, че не трябва да поставяме всички хора под един знаменател. Много разочарования имах и се бях обезверил по едно време. Вие ми помогнахте да разбера, че винаги има втори шанс. А аз съм вече на години, на които трудно вярвам на хората, още повече на жените. Повечето, с които съм имал работа, бяха използвачки. Много се бях разочаровал, но сега вече знам, че има и истински хора.

Ако всичко се развива така, както ми го написахте, ще е много добре. Дано повече хора намерят щастието като мен, защото едва след това животът става хубав и е по-лесно да се справяме с трудностите. Те си остават, то без тях не може, но поне по-лесно се преодоляват. Забравил съм всичко лошо и гледам само напред.

Христо от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.