19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Самоуважението е всичко на този свят


Ако ти не се цениш и уважаваш достатъчно, не чакай от другите да те ценят и уважават. Поне в това съм убедена, че е така.
довериеТова може и да е клише, но е от верните клишета. Искам да кажа, че е потвърдено и от мен. Или по-скоро от повода, заради който писах на Магда. Ако не беше нейното писмо, още да се мотам в една измислена и излишна връзка. Това е, защото не съм просто добра, ами доста наивна, и си мисля, че аз като съм такава и като правя нещо, хората трябва да отвръщат със същото. Не е точно така, защото имам повод да кажа, че на доброто не винаги се отвръща с добро.

С него се познаваме от 7 години, а бяхме заедно 5 и нещо. Аз сега съм на 31. Време ми е вече да се задомя, а не да се занимавам с разни недорасли пубертети, които не знаят какво искат от този живот. Не трябва да ви казвам, че накрая той беше започнал да поддържа една паралелна връзка. Аз разбрах последна.

Нито имам намерение да го обвинявам, нито да му търся сметка за лъжливите му обещания. Има кой да го съди, не съм аз този човек. Няма да казвам и че всичко се връща, защото никой, дори и онзи, който ми е направил нещо лошо не заслужава да страда и да се чувства по начина, по който аз се чувствах. Да е жив и здрав! Аз имам уверението на Магда, че нещата ще се развият така, както е добре за мен. Друго не ми трябва.

К.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.