18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Много трудно преодолях тъгата


Моята история не е по-различна от многото, които прочетох тук

любов
Обаче онова, което Магда направи за мен, сигурно е по-различно, защото ми помогна да преодолея един много труден етап от моя живот. Не знам дали ще ми се случи някога пак да обичам така, но макар и нищо да не се случи между нас, аз съм щастлива, че обичах и бях обичана по един уникален начин.

Между нас се случи най-лошото и аз не искам да говоря за това. Помня го така, както беше последния път, когато се видяхме и сега всеки ден си повтарям, че той просто е заминал някъде далеч. Не знам дали ще успея да го забравя. Понякога искам, а понякога не искам. Много трудно ми беше да продължа напред, но Магда ми даде смисъл, за който се хванах като удавник за сламка.

Гадателката е изключителна жена. Знае какво да каже, така че да не се спуснеш по нанадолнището и да се удавиш, както щеше да стане с мен.

Сега съм по-добре, въпреки че понякога, даже често мисля за него и плача. После ми олеква. И така продължавам. Знам от Магда, че още малко ще е така. После ще се появи Той и ще ме накара да забравя всичко лошо и ще ми останат само хубавите спомени от моя любим, който го няма вече.

Милена Х.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.