18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Аз ще му дам цялата си любов!


Аз съм жена на 41 години и нямам дете

Затова сега кандидатствах за приемна майка. Минах през цялата машина – документи, срещи, визити. Направих всичко, което е необходимо и сега чакам. Много искам това нещо да се случи по-скоро, защото преди време, когато писах на Магда, тя ми каза, че направя ли добро за някое чуждо дете, ще имам свое. Аз тогава изобщо нямах идея как ще стане това и така започнах да чета и да се интересувам, кандидатствах и ето – сега чакам само да ми доведат детенцето. Знам, че ще е момиченце на около 9 месеца. Тя няма да бъде моя, но аз ще я гледам и ще й дам цялата си любов.

Много съм щастлива от този факт, защото сега вече знам, че така ще се изпълни казаното от Магда и аз ще имам свое дете. Честно казано, за ин витро нямам пари и само в чудото се надявам. Мъжът ми е много добър и кротък и заедно искаме да направим нещо добро за някое непознато детенце.

Знам, че постъпвам правилно, макар и да закъснях малко. Но надеждата умира последна и аз не искам да губя вяра. Ако в крайна сметка не мога да имам свое детенце, винаги мога да продължа като приемна майка. Важното е да не оставам сама, защото съпругът ми много пътува и затова аз през повечето време съм сама в къщи. Сега ще си имам компания и грижа и по друг начин ще минават.

Х.А.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.