16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Понякога усещам любовта като страшен товар


Сигурно аз не правя нещата както трябва, защото досега съм имала само разминавания в любовта

любовна мъкаНе винаги си давам сметка колко съм отстъпчива, а знам и разбрах, че в този живот освен да искаш, трябва и да даваш, защото никой няма да дойде да ти каже „Браво!“ за това, че съм била добра и винаги съм гледала да мине от мен. Знам, че все някой ден ще ми се върне това, което правя за хората, но има моменти, в които ми се искам малко и на мен да ми се случат онези неща, които се случват и на другите хора. Гадателката Магда ми каза малко по-брутално истината, не че аз не я знам, но когато я чуя от друг човек започвам да се замислям. Досега никой не ми беше казвал: Спри се момиче, много се раздаваш, никой няма да го оцени!

Аз съм на 26 години и досега съм имала няколко сериозни приятели, но с никой от тях не се е получило. Имала съм лош шанс или съдба, не знам. Питах Магда дали нямам някаква магия, но тя каза, че нямам. Тежи ми това, че съм сама, но и когато съм с някой ми тежи също, защото не мога да усетя любовта, не мога да разбера, че съм обичана, че някой има нужда от мен… Силно се надявам, че онова, което Магда ми е написала, ще се сбъдне и най-накрая ще усетя какво значи взаимна любов.

Маргарита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.