Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда ми върна здравето и живота : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми върна здравето и живота


Като по чудо съм жив да разкажа историята си. На 39 години съм, хореограф по професия. Жена ми, бившата, е педиатър. Не бяхме женени по любов, но децата ни свързваха. Понякога й изневерявах, а вкъщи се държах доста тиранично, признавам. Но животът ни вървеше и още щяхме да сме заедно.

Проблемът дойде изневиделица. Здравословно започнах да се чувствам зле, без причина. Отслабнах много и внезапно се уплаших за здравето и живота си. Официалната медицина не можа да ми постави диагноза, а към нетрадиционната се отнасях скептично. През ум не ми е минавало, че ще се занимавам с гледачки и баячки. Но сега трябваше да се спасявам и започнах да се интересувам от тях.

Най-голямо доверие ми вдъхна името на Магда. Написах й писмо и ми бе отговорено изумително точно за състоянието ми и причините за него. Оказа се, че ми е направена магия от тъщата, без знанието на жена ми. Предназначението на магията било да ме направи импотентен, да бъда намразен от децата си и в крайна сметка да ме убие. Магда ме насочи и къде да намеря мястото на материалната част от магията, което ме изуми. Ще спестя останалите подробности, но ще посоча един факт. Оказа се още, че в храната на малкия ми син е сипвано нещо, което да го накара да ме презира, а той наистина бе почнал да се отчуждава. Чувствах, че умирам и направих всичко, което ми бе указано.

Смело мога да твърдя, че сега съм добре, разведох се и си имам приятелка. Хваля се пред приятели и неприятели. Едните ме карат да чукам на дърво, но аз се чувствам защитен. Вярвам в неуязвимостта си, както със сигурност знам, че оцелях по чудо и то благодарение на Магда (да, наистина Маг) От сърце й благодаря.

Янко Генов, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.