Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
С любовта се разминах няколко пъти : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

С любовта се разминах няколко пъти


Не съм искала да се получи така, но ето че се случи. Имам основание да вярвам, че ми е направено нещо, за да не ми върви в любовта.
ВалерияНа 27 години съм, а така и не ми се случи да намеря верния човек за мен. Питала съм много пъти защо това е така, търсила съм и причината в себе си, но явно има неща, които не зависят само от мен. Питах Магда дали имам магия или нещо подобно и тя каза, че имам, но не е точно магия, а родово проклятие, което го имат почти всички хора, но по една или друга причина аз не съм успяла да се отърва от него. Тя ми помогна да направя един ритуал. По-спокойна се почувствах след него, но все още не съм срещнала човека, за който тя ми говори. Знам, че е рано, знам, че времето е пред мен, но понякога се хващам как си мисля за това, че всички си имат семейства вече или някакви сериозни приятели, само аз се чудя още какво се случва с живота ми.

Гадателката Магда ми разясни всичко. Писа ми, че ще имам семейство и сериозен човек до себе си, но аз много не мога да чакам – такъв ми е характера. Много се надявам всичко онова, което ми е предрекла да се случи, че да си подредя живота най-накрая.

Валерия Асенова от Сливен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.