16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Слабата воля ми проваля живота


Оставил съм се по течението и не знам къде ще отида. А животът си върви. Искам да направя нещо или да ми се случи нещо – знам ли. Искам да живея пълноценно.

Аз съм от един малък български град. Тук всеки ме познава. И родителите ми познава. Знаем си историите. от време на време работя в София. Нямам приятелка, а много ми се иска да имам. Всеки път си казвам, че вината е моя, но май не е така. Аз съм на 27 години и досега съм имал само три сериозни приятелки, а с истории за една нощ не се занимавам.

Искам от Магда, а ако може и хората на сайта да ми кажат къде бъркам и дали има оправия за моето положение. Аз никога не взимам инициативата, никога не повишавам тон, не обичам да се карам. Ако има нещо да се казва – казвам го.

Последно, с която бях, ме напусна защото аз не обичам много да ходим по заведения, а и тук няма кой знае колко много и все ги въртим едни и същи. И хората са едни и същи, затова предпочитам в къщи да си седнем и да си се чувстваме добре. Иначе обичам да ходя на екскурзии и да пътувам, затова й предлагах да се разходим до други градове или съседни държави.

Искам уважаемата Магда да ми каже дали това положение ще се промени при мен и дали ще намеря подходящата жена?

Борис Д.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.