18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Чудех се как да свържа двата края


Преминах през много изпитания, но последната една година наистина ми поднесе все неприятни изненади. Сега стоя и се чудя как съм се справила и как съм оцеляла през цялото това време.

По едно време, когато нещата станаха наистина много зле, реших да пиша на Магда с молба ако може да ми каже какво ме очаква от тук нататък, за да успея по някакъв начин да се подготвя. Знаех, че няма да е нищо добро – до такава степен ме беше напуснала вярата. От цялото семейство работех само аз, родителите ми са пенсионери, имам и една голяма дъщеря. На 42 години съм и все се притеснявах да не ме съкратят, за да сложат на мое място някой по-млад човек, който няма да знае толкова много като мен, и няма да може да се оправя така добре с работата, но ще се съгласи да работи и за по-малко пари. Аз съм началник склад и работя в тази фирма вече 13 години. Имам доверие на работодателите си и те ми имат доверие, но изненадите винаги се появяват отнякъде.

Писмото на Магда ми помогна да се амбицирам и да не се отпускам или отчайвам. онова, което ми беше написала оправда всичките ми очаквания, защото ето вече осем месеца минаха оттогава, а нещата действително се промениха точно така, както тя каза. Не иска да споделям точно за какво става въпрос, само ще кажа, че хубавото, което ми предрече се сбъдна и сега съм по-спокойна и по-уверено гледам напред.

П.Х. от Горна Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.