07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Разочаровах се от мъжете


Аз винаги съм гледала да давам всичко от себе си и вечно да правя компромиси

разочарованаТака съм се научила още от малка, защото имам двама братя. С мъжете никога не съм имала нормални връзки. Все някакъв катаклизъм ще се случи, като последния, за който ви писах преди време.

Уважаема Магда, ако не бяха вашите съвети и прогнози досега да съм се отказала. Но виждам, че след последния път и след онова, което ми казахте, аз започнах да се справям много по-добре. Не със тях, а със себе си. А това е по-важно. Все още съм сама, но нито губя надежда, нито пък пришпорвам по някакъв начин нещата, така че да се случи нещо. Когато дойде – дойде. Поне това научих от писмото ти, че онова, което сами си правим, няма кой друг да ни го направи. Затова и аз се захванах да правя правилните неща за себе си. Не че имам още някакви резултати, но поне съм много по-спокойна и уверена.

Искам да кажа също така,че напуснах работа както ме посъветва и това като че ли ми отпуши съзнанието. Истина е, че в онзи колектив се чувствах много подтисната и задръстена от лоши емоции. Дано това е за добро, защото поне засега виждам само добро от новата си месторабота.

Мария от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.