Самотата ми тежеше

Аз съм на 30 години и имам един провален брак зад гърба си. С жена ми се разделихме заради друг мъж, с който се оказа, че тя се среща още преди да се роди малкия ми син. Имаме две момчета, голямото остана при мен.
самотаСправях се някак, работя като шофьор в една фирма, разнасям хранителни продукти по магазините. Майка ми ми помага за детето. Откакто съм се разделил с жена ми не съм имал друга връзка. Все не остава време, а и жените не ми се струват много подходящи. Все гледат нещо да завъртат разговора натам, че да се нанесат при мен, уж да ми помагали, а то не е минал и месец откакто се познаваме. Нали все пак трябва да я опозная тази жена, и тя мен да опознае, да видим дали ще си допаднем. Както и да е.

На Магда писа майка ми. Аз даже и не знаех и последен разбрах. Майка ми все пак реши да ми покаже писмото и да видя какво ми е казала гадателката. Аз по такива места не ходя, но си промених мнението като й прочетох писмото и видях колко много неща е познала и колко полезни съвети ми е дала и колко мъдра жена е тя. Не знам какви са другите, но Магда определено знае как да дава надежда и кураж на хората. В крайна сметка стана ясно, че ще имам друго семейство, с друга, много по-добра жена. Сега само чакам да я срещна и да си подредя живота наново.

Владимир от Казанлък

Няма коментари

Добавете коментар