16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той пак се върна в живота ми


Здравейте, Магда!

Пише ви Малинка Коцева от Враца. С вас си разменихме няколко писма миналата година по това време. Тогава ви писах за моя приятел Йоско, който точно ме беше напуснал. Ние бяхме заедно цели 12 години. Сега ви пиша, за да ви кажа, че стана точно така, както казахте – той отново се върна в моя живот и аз съм много щастлива. Не знам как да ви благодаря за милите думи, съветите и добротата, с която ме заредихте. Много съм благодарна и за надеждата, която ми дадохте.

Послушах ви и се преместихме двамата. сега сме в София и живеем много добре. Имаме работа, щастливи сме. Аз вече съм по-спокойна и не вдигам пара за щяло и нещяло. Знам, че основно вината е негова, защото все пак той ми изневери, но след като прочетох писмото ви разбрах къде са и моите грешки. не казвам, че съм безгрешна, даже напротив, но така вече нещата са ми по-ясни.

Надявам се така да продължат нещата при нас и всичко да е наред, за да можем да се разбираме и да се обичаме. Аз много искам да бъда с него и за нищо на света не искам да го губя повече.

Благодаря ви за всичко, скъпа Магда. Бъдете жива и здрава и дано Новата година ви донесе само хубави неща.

Малинка от Враца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.