16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Все още ми е много тъжно за него!


Той беше и си остава най-голямата ми любов. Обичам го толкова много, че има моменти, в които въздухът ми спира. Знам, че не трябва и въпреки това продължавам. Знам, че е забранено, но въпреки това си го позволявам.
Аз съм на 45 години и осъзнавам, че това ще е последната ми любов. Той е с 8 години по-възрастен от мен, семеен. Познаваме се от почти четвърт век. Много е сложно и въпреки това е хубаво. Казвам това, което изпитвам, защото Магда ме посъветва така. Да изкарам тази любов наяве, за да мога да се разделя с нея, понеже е вредна и за него и за мен.

На снимката съм снимана от него преди доста години. Бяхме заедно на една почивка в чужбина. Бяха най-хубавите 10 дни от живота ми. Не че сега е лош живота ми, но виждам, че няма да имаме шанс да сме заедно, затова трябва да намеря някакъв начин да се освободя от него и от любовта, която изпитвам. Затова писах на Магда, такава беше и идеята ми – ако може да направи нещо, та да ни раздели. Оказа се, че не може,. Не разделяла двойки, каквито и да са. Явно ще мине по някакъв начин от самосебе си. Имам нейните обещания, че съвсем скоро животът ми ще се промени. Виждам, че седмица след седмица аз охладнявам към него и много се надявам това наистина да е така, за да се освободя от това бреме.

Радка Г. от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.