15.04.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Шефът ме унижаваше


Моята история е странна, защото изпитвам противоречиви чувства… започнах на настоящото си работно място преди година и 1 месец. Бях ентусиазирана, защото това бе първата ми сериозна работа – с трудов договор и осигуровки, а фирмата се води престижна, макар че в момента си има доста вътрешни проблеми.

Започнах като секретарка към търговски отдел, много ми харесваше в началото, защото имам икономическо образование
бакалавър, и много от сделките, за които бях учила теоретично, ги виждах на практика. Шефката бе много свястна, и ме пускаше да си ходя по-рано, за да присъствам на лекциите, защото записах магистратура. Но нещата се промениха – преместихме се в мизерен офис извън града (има служебен транспорт, разбира се), шефката я смениха, а на нейно място дойде шеф от “старата школа”.

Обича да крещи, да унижава хората, всяка сутрин ни събира на оперативки, на които обича да се кара на служителите в отдела.

Назначи на работа разни интриганти, негови хора, които ме топят, че съм некадърна, понеже аз не им се подмазвам, и не сервилнича. Веднъж въпросният шеф ми се развика, че не съм си била на работното място, а аз просто бях отскочила до капанчето за обяд.

Забравих да спомена, че ми вдигнаха доста заплатата, откак се преместихме в новия офис, ако не бе високата заплата, отдавна да съм напуснала. Писах на Магда и й описах проблема си. Тя ми изпрати една магия за успех в работата.

Седмица по-късно се стигна до възможно най-доброто решение – преместиха ме в друг отдел на фирмата, където ще се развивам, и ще бъда оценена по достойнство, понеже на сегашната ми секретарска позиция разни хора се опитват да ме унижават, а аз съм човек с висше образование, вече магистър, и се чувствам унизена да раздавам канцеларски материали, и да разнасям писма.

Сега съм на ръководна позиция и нямам проклет шеф.

Добринка Стоянова, София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.