16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имал съм и по-трудни моменти


Няма да увъртам много, ще го кажа направо – повод да пиша на Магда беше една моя близка, която ми беше направила магия.
Знам че е така, защото и Магда го потвърди, а и други са го казвали. Ние със сестра ми сме ходили по много врачки, защото тази близка ни е роднина.

Много сме доволни от Магда. Тя каза направо, че не може да развали магията и ние си поръчахме пентакъл. Малко се успокоиха нещата след това, не беше баш същото както преди, нищо че пак си ги имахме проблемите. Но не бяха толкова интензивни. Значи, работата е в това, че те взеха назаем от мен едни пари и сега не искат да ги връщат и постоянно ни вредят заради това.

Не съм мислил, че може да има такива хора, но ето че има и че точно такива хора създават най-големите проблеми. Искам да ви кажа, че трябва да се внимава с роднините. Не знаеш кога какво ще ти сервират.

Иначе всичко ми е наред. И с по-неприятни неща ми се е налагало да се справям, но сестра ми много страда от това и аз заради нея правя каквото мога.

Сега поне е малко по-спокойно и вече не се карам с тях. Току виж някой ден им дойде акъла и ми върнат парите.

Петър от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.