Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Нямам причини да се страхувам : Магда: ясновидство, хороскопи
02.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нямам причини да се страхувам


Моят проблем, който ме накара да пиша на Магда е свързан с един мъж, в когото съм влюбена. Проблемът е, че той е женен. Но ние сме заедно от много време, така че аз престанах да обръщам внимание на този факт.
Не знам дали ще бъде публикувано писмото ми, но аз държа да подчертая още в началото, че да се свържа с Магда ми беше много трудно. Още в началото тя ми писа, че не одобрява изневерите, че не подкрепя хората които разбиват семейства и така нататък, все в този дух. Аз тези неща съм ги чувала от много хора, но не предполагах, че някаква врачка ще ми отговори така, защото аз съм ходила при много такива като нея и нищо не са ми казвали. ЗНачи, трябва да кажа, че макар и малко сопната, за разлика от онези другите врачки, Магда си знае работата.

Всичко точно ми каза за миналото, за настоящето и за бъдещето. Много съм обнадеждена, въпреки че според нея няма да съм със сегашното ми гадже. Друг щяло да дойде, свободен и само за мен. всичките други врчаки ми казваха все различно, но общото беше, че ще остана със сегашния ми приятел.

Аз не че не искам, но малко ми омръзна все да ми обещава, че ще се раздели с жена си, а всъщност да не се разделя. Много е неприятно така. Не знам как да ви го кажа, но аз малко по рутина се виждах с него. А и той е влюбен и казва, че ме обича. Важното е, че всичко ще мине така, както аз искам и най-важното е, че няма да съм причина за ничие нещастие. Надявам се той да не го изживее толкова крайно, но все пак и аз съм човек.

Фани от Толбухин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.