Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Пентакъл от Магда ми погна да се справя с депресията : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Пентакъл от Магда ми погна да се справя с депресията


Аз съм на 45 години от Варна. Казвам се Марийка Благоева и съм медицинска се сестра. В моя живот съм виждала какво ли не, но не вярвах, че ще видя толкова лошо от най-близкия ми човек. Моята приятелка, с която сме заедно от 20 години ми отне мъжа. А той, глупакът, хукна след нея, все едно е нямал семейство досега. Това бяха най-страшните моменти в моя живот – сама, с две деца и куп отговорности, а онези двамата си живеят живота.
Успях някак да се оправя. Обиколих сума болници, врачки и ходжи, за да се преборя с депресията уи отчаянието. Мога спокойно да кажа, че успях само и благодарение на Магда, която направи много за мен. Тя ми върна увереността и усмивката. Тази жена ми даде надежда, че не всички хора са идиоти, че помощ може да получиш дори и от непознат човек като нея.

Аз съм много благодарна на Магда, много. Чета и препрочитам нейното писмо отново и отново. Поръчах си и пентакъл, който да е с мен в трудните моменти и си го нося навсякъде. Имам оптимизъм, по-спокойна съм и се справям много по-добре с предизвикателствата, а не като преди – само да рева и да се чудя откъде ми дойде това на главата.

Преизпълнена съм с добри чувства към всеки човек, дори и към ония двамата. Вече никой не мразя, защото се научих да обичам себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.