27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам увереност за бъдещето


Магда ми помогна да преодолея страха си от хората

То не е страх, а по-скоро недоверие. Аз бях много асоциална. Почти не излизах никъде, с никой не се срещах, пропилявах си времето у дома или пред компютъра. Сега се срещам с повече хора отпреди. Работата ми е такава, че се работи от нас и не ми се налага да излизам и това още повече ме затвори.

Не на последно място имах приятел, който непрекъснато ме тормозеше, обиждаше ме, а няколко пъти дори ми посегна. Това беше отдавна, аз вече го преодолях, но от време на време се сещам за това и ми става много тъжно. Искам да съм като останалите хора, да си имам мой живот, нормален.

Писах на Магда за моя проблем. Не знаех дали ще ми помогне, но имах нужда да излея душата си пред някой ей така, без да го познавам и без да го виждам. Беше много хубаво, когато получих отговорът й. Замислих се за всички грешки, които съм допускала.

След като мина малко време си поръчах от гадателката Магда да ми направи и пентакъл за по-голяма увереност. От тогав авече минаха 8 месеца. Аз не работя у дома, а в един офис и животът ми бавно, но сигурно се променя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.