27.10.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Лекарите имаха съмнение за страшна болест, диагнозата излезе грешна


Сигурно не съм първата, която е била жертва на лекарска грешка, може би няма и да съм последната, но случилото се ме обърка много жестоко.
Преди една година и нещо отидох при джипито с оплакване от умора, световъртеж и слабост. Направихме изследвания и тя ми даде направление за ендокринолог. И оттам се почнаха мъките, обикалянето, други лекари, други диагнози. Изобщо няма да ви обяснявам целия ад, през който бях принудена да мина. В крайна сметка, след лекарите дойде ред и на врачките. Там – същата работа. Някои от тях направо ме погребаха жива. Точно се бях отказала, когато намерих в интернет сайта на Магда. Писах й, обясних й абсолютно всичко и зачаках. След около седмица получих отговор, който направо ме изуми. Магда ми каза много неща за миналото, както и за бъдещето, все въпроси, които й бях задала. Най-много ме изуми онова, което беше написала за болестта ми. Освен че ми обясняваше какво ми е, тя ми беше писала и при кой лекар да отида в София. Отидох. Прогнозата на Магда, че няма нищо страшно се оказа вярна. В София ми направиха нови изследвания, лежах известно време в Александровска болница и се върнах във Враца жива и здрава. И сега съм много по-добре отпреди.

Искам да благодаря на Магда за всичко, което направи за мен, и да й кажа, да е жива и здрава, да помага на хората и да има много доволни и спокойни хора.

Снежана от Враца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.