Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Синът ми беше тръгнал по лош път : Магда: ясновидство, хороскопи
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Синът ми беше тръгнал по лош път


Магда ми помогна да върна момчето ми в правилната посока. Беше започнал да се събира с едни съмнителни типове. А приятелката му, вече бивша, беше направо ужасно момиче. Той така и не разбра, че тя през цялото време го е използвала.
Сега е такъв, какъвто си беше преди и аз бях тогава много сигурна, че има някаква магия, а и Магда го потвърди. Той е на 24 години. Време му е вече да си стъпи сериозно на краката и да действа като голям човек, а той само с глупости се занимаваше. Концерти, заведения, купони, събирания – несериозна работа. Спря да работи и в университета не ходеше. Не знам как щеше да завърши всичко, ако не беше Магда.

Тя ми писа, че има магия и че ще направи ритуал да я махне. Не знам какво е правила, но само след няколко месеца момчето ми се обърна на 180 градуса. Пълна промяна, дето се вика. Започна да ходи на лекции, намери си работа, а с онези се виждаше само от време на време. Заряза и онова момиче. Сега е сам, но казва, че си има цели и иска да ги изпълни. Доколкото ми сподели, смята да ходи да работи в чужбина, което ще е много добре за него. Дано си е стъпил здраво на краката и да има мир и спокойствие за нас.

Благодаря на Магда и целия екип за доброто отношение и бързата реакция.

Милка Керанова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.