16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Някаква нещастница искаше да ми отмъкне мъжа!


Навреме се усетих какво да направя, за да прекъсна всичко още в зародиш. Аз се казвам Снежа и съм от Хасково. На около 40 години съм и съм женена за моя мъж от 22 години. Имаме син.
С онази той се е срещал от много дълго време. Години! Но аз ги хванах. Гадателката Магда ми каза, че нещо не е както трябва около него. Аз му знам всичките спатии, щом нещо не е наред, значи е друга жена. И почнах да следя, да внимавам как говори по телефона, какво казва, на кой го казва. Даже един ден го проследих до ресторанта, в който се срещаха.

Не съм правила панаири. Има си начини за всичко. Помолих Магда да ми направи едно гадание, да знам какво ще се случи горе-долу. Те нямаха никакво общо бъдеще. А ние имахме. Имахме не само дете, но и бъдеще. Аз знаех, че въпреки всичко той ме обича. Просто няма начин заради някаква жена да ме зареже. То поне да беше нещо, ами то комплексарка някаква.

Най-трудно от всичко ми беше да свикна с мисълта, че той ме е мамил и да го приема отново. Но, както казах, аз си го обичам него още от едно време и не исках така лесно да го губя. Сега уж всичко е както трябва, но аз не мога да свикна още, все имам едно на ум. Знам, че с времето ще се успокоя, но раната остава.

Снежана от Разлог

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.